Powerful Portraits | Secunda

Vulnerability sounds like truth and looks like courage.”
Brené Brown

Woah!

I had sort of an epiphany last week… I knew I wanted to do something exciting in studio, but wasn’t quite sure what…  So on Friday I was insanely inspired an took some self-portraits.  Click Here to read how my day started and how I came to photograph  myself like this.  (It’s my personal blog, I like writing – but that happens only once or twice a year 🙂

So I’ve decided to call it POWERFUL PORTRAITS.

Cool, huh?!  Have a look at what I got up to and make sure to book yourself this little session before the special’s over.

My normal portrait sessions are R1850.  I’m doing this for only R950! 

Why?  Because I want ladies to come to the studio and leave here feeling like a million bucks!  This is how I felt on Friday and oh man I wish every single woman can feel a piece of that.  We are Women… we are STRONG, we are AMAZING & we are so WORTHY.

We cultivate love when we allow our most vulnerable and powerful selves to be deeply seen and known.” – Brené Brown

Here are a few of the ladies that have already visited the studio for this amazing session:

Here is Bejhangca, who spoiled herself for her 30th Birthday! 🙂  She was my very first client in this series and we were both super nervous!
Here’s what she had to say about the session:  “OMG….. dis AMAZING!!!!! Haha, sjoe dit het mooi uitgekom… alle dank aan die fotograaf

 

Jacqueline who I see as a little more reserved, almost cancelled before her session because of how nervous she was – luckily her mom convinced her to just do it.  She just had a baby so the timing of making her feel good and beautiful again couldn’t be more perfect.
Verbaas hoe ek die sessie geniet het.”  “Kan nie wag vir die fotos!  Dit lyk stunning dankie

 

Idalet who’s also a photographer in town came in while still on maternity leave and we had lots of fun in studio.
WOW WOW WOW WOW jy’s TE FANTASTIES 🙂 Baaaaaie baie dankie xx LOVE dit!!!!!

 

I’ve had my eye on Lelanie and wanted to photograph her for a few years now.  I was extremely excited to book her session!
Wow!! Waar begin ek? Baie dankie vir die ongelooflike mooi foto’s wat jy geneem het met my Powerful Portraits sessie! Jy het dit vir my BAIE moeilik gemaak om my gunsteling foto’s te kies, want almal is verby mooi! Sal jou beslis aanbeveel, want met soveel talent en passie, is jy nou maar net een van die beste fotograwe!!”
Dis awesome!! Jy maak ‘n hengse verskil in soveel vrouens se lewens hierdeur…. ek dink almal kyk na hulself anders na die shoot.

 

Elmari from Bethal has the most amazing story and background.  She’s got a light that shines super bright, she changes the whole presence in the room.  It was amazing to meet her and hear her story.  Look at how beautiful…
Liewe Zelda Bezuidenhout! Ek het letterlik nie woorde nie… Hoe begin ek dankie sê vir jou.. en hoe jy mens laat voel en dink en soek na woorde… Ek het regtig ALTYD woorde of antwoorde maar jy laat my sprakeloos met jou talent en jou menswees. Jy is ‘n diamant liewe Zelda. Mag jy dit wat jy vir my beteken in veelvoud terugkry. Mag jou talent GEEN perke ken nie, want jy is ongelooflik in wat jy doen en hoè jy te werk gaan om mense in ‘n oomblik vas te vang en vir die wêreld ons binnekant en buitekant te wys. Jy het ‘n pragtige gawe om mens op jou gemak te laat voel daar waar jy fotos neem. Mag hierdie reeks jou VIR LANK besig hou en mag jy ten alle tye volgeboek met jou talent wees! My hart is vol en my beker loop oor…♥”

Daleen, also from Bethal:  “Baie dankie vir als, dit was n gr8 experience en ek sal dit nooit vergeet nie!”

Chanell who’s been a long time friend was super nervous: “Zelliiiie…. Duisende duisende dankies vir die pragtige fotos… Dis werklik WOW…  JY IS AMAZING MET DIE AMAZINGSTE GIFT!! Dankie vir al jou en Lolla se moeite en geduld!!”

Sue was my first older lady to photograph in this series & isn’t she just gorgeous!!!

Antionette: Dankie vir jou pragtige werk Zelda… jy is ons inspirasie.

Surina:  Sjoe, ek’s sommer nou mooi haha!  Dis baie mooi geneem, regtig. Baie dankie vir julle almal se moeite en geduld met ons!

Shantel: Freaken hel dis mooi.  Moet my girls bring vir dit!!! Jy beter op facebook sit ek wil dit profile pic!!!!! Soos gister al!

 

 

 

4 thoughts on “Powerful Portraits | Secunda

  1. Hoe lank gaan jou special prys geldig wees ek wil vreeslik graag maar sal eers einde Junie kan. Ek is besig met krone by tandarts op voorste 6 tande en my permanente krone word eers oor twee weke ingesit wat beteken ek sal eers teen einde Junie se kant reg wees vir so iets

    1. Hi Amanda, Baie dankie vir jou navraag. Ons het nog nie besluit hoe lank gaan dit geldig wees nie maar dit gaan definetief nog einde Junie aan die gang wees. Ons het ‘n betaal plan van 3 maande maksimum. Stuur gerus jou epos adres aan dan kan ek vir jou meer inligting stuur.

  2. Mal hieroor !! Sal graag dit wil doen. Is ongelukkig in die buiteland. Sien eers weer SA in Januarie. Maar sal beslis kontak maak !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *